Familiens Røntgenbilleder

IRONSITE

 


I anden halvleg blev Christians smukke hovede anvendt som fodbold, eller rettere knæbold. Revner i kranium et par steder over venstre øje og så er der noget mere end revner under øjet, som det fremgår af billedet. Samtidig har Christian en kraftig hjernerystelse, som vel rettelig hedde kraniebrud i dette tilfælde. Christian har været indlagt til observation på Herlev pga opkast og kvalme. Derfra til Hillerød sygehus, hvor han blev opereret.

Nu igen - altså Christian - nu med kraveben. Christian brækker kravebenet lørdag d 24 januar 2015 under træning i Amerikansk fodbold. Han skal gå 4 uger i slynge og smerter men han klarer en normal dagligdag. Det forlyder at han er svag i billard de næste 3 uger (jubiiiii), men han skal kunne køre sin far hjem fra fætterflæsk om to uger.

Larsen i fin stil i skovene omkring Klampenborg.

 

Her er den geniale Hr Larsens venstre arm der blev opereret dagen efter at han med albuen havde forsøgt at flytte jordkloden, mens han stod på rulleskøjter.

I slutningen af Januar 2006 fik Larsen under helbedøvelse fjernet sit metal fra den arme arm. Nu føler han sig et par kilo lettere - og kan nu igen stole på spritkompasset.

 

Den billedskønne Vibes bedårende håndled efter et uheld i Sweitz.

 

Den billedskønne Vibes mand - Pierce Brossnan - som ligner Mads Jørgensen Århus på en prik, er faldet med ære på ski og fået banket 9 søm ind i skulderen af de dygtige sweitziske læger. Vi ønsker god bedring.

 

Hvem har ikke drømt om og nydt synet af en flot stewardesses ben, - her er så et stk venstre af slagsen, fotograferet fra flere sider - og Lisbeth slår årets forhåbentlig sidste rekord i disiplinen "Søm & Skruer" .
Man kan ligefrem se hvor ondt det gør - to bogstaver i benet indikerer at der er tale om både AK og VE.

Lisbeth kom til skade kort efter nytår hvor en fremmed 40 kilos hund udenfor pædagogisk rækkevidde tonsede ind i hendes venstre ben. Også Lisbeth ønskes god bedring.

Pii har fået konstateret visdomstænder - i undermunden. Ingen er vel overrasket over at de ikke er særligt store, men den der giver problemer ses her i venstre side af billedet lige til venstre for "Lillebælt".
Billedet blev taget på 15.9 sekunder under 64kiloVolt og 14 miliAmpere, hvilket er årsagen til røgudviklingen, der også kan anes på billedet.
Hvis nogen skulle have lyst til at bruge billedet som skrivebordsbaggrund eller screensaver, så er det OK.

D 13 april 2010 fik Lisbeth et nyt knæ, øv - øv - øv ! det gør forfærdeligt ondt og hun har døjet meget med smerter i det, Sådan ser det ud indvendigt.

Her ser vi den stakkels Olivers ryghvirvel efter en badedyrsklovn hoppede lige ned i Olivers superkloge hovede fra 1,5 meters højde over daglig vande, som Oliver lå og svømmede rundt i. God bedring ønsker alle fra din familie i Danmark.

Grethe vælter ind i julerevyens scene i voldsom dans med Christoffer under Arbejdstilsynets julefrokost d 16 december. Hun brækker venstre håndled og bliver bragt på skadestuen, hvor hun opdager at hun er kommet til at efterlade en halv fadøl i festlokalerne på Arbejdstilsynet.

Sødeste Lone har været så forbandet uheldig at falde på rø**.... på ryggen på skiferie og hun er nu kommet tilbage fra hospitalet d 23 feb 2012. Billedet kan vise, at der ikke er brud på en knogle, men at det er en kompressionsskade. Hvis man nu kigger godt efter, kan man se, at mellemrummene mellem de øverste knogler er mindre ende de nedre.....siger Lars. Lone er ude af hospitalet nu og iført et stål-korset og må gerne gå lidt. Hun bliver kørt direkte fra lufthavnen til Hørsholm sygehus i morgen lørdag d 25 feb 2012 og vi glæder os til at modtage hende.

Dette er Grethes anden brækning af håndled. Det skete dennegang mens hun var ædru og "nu med højre". I sommerhuset skulle hun skynde sig ud i sneen og lukke for den udvendige hane. Hun faldt med ære i sutsko på et glat underlag af is og sne. Det øverste billede er før hun blev lagt i gibs og det andendet er taget efter.

Her kommer Ingers arme arm -- sikke noget håndrod.

Larsen fortæller: Søndag d 28 Juli 2013 16:20 brækkede Inger venstre arm, det lød såden her ordret: "Hjælp, jeg har brækket armen, ring efter en ambulance!!!"
Det var jo til at forstå, så det gjorde jeg så.

Larsen fortæller videre: De kom efter en halv time, konstaterede at hun var alt for tung og tilkaldte ekstra mandskab til at få hende lempet op på vejen igen.
Det var ikke let, men det gik. Det var også efterhånden blevet til 2 falckbiler, 4 reddere og undertegnede.
17:30 ankom Inger til Herlev for at blive serviceret af en flink islænding (tror jeg), man fattede i hvert fald ikke alt hvad han sagde.
Inger fik noget støttebind på armen og blev sendt hjem igen, de ringer hvis de får tid til en operation.

Her har Inger fået søm og skruer i venstre hånd. Ligheder med den billedskønne Vibes hånd på denne side.

Den billedskønne Vibe brækkede sin afsindig smukke lårknogle under et fald derhjemme.

Den billedskønne Vibes brave og tapre søn Oliver arrangerede en knoglesammenknusning i løbet af vinteres 2014 sæson.
Oli Lavede et dobbelt front flip på 360 grader på snowboard ??????......... PS - han ville bare sætte sig ned ??